SEBZETT ANGYAL

„Tudod, hogy mikor a legszélesebb az emberek mosolya? Amikor a saját sikereikről és mások kudarcairól beszélnek… És te ezeknek próbálsz megfelelni?! Te legyél az, aki ugyanezzel a széles mosollyal beszél a saját kudarcairól és mások sikereiről! És akkor senki nem érhet a nyomodba!”

Amikor az őszinteség túl nehéz, inkább hazudunk vagy hallgatunk. A baj csak az, hogy a hallgatás mindig több kérdést szül, mint a hazugság.

Audrey Horsewood egykor élte a maga életét. Ma már inkább csak átvészeli. A munkáját ki nem állhatja, és otthon se várja más, csak a keresztanyja kibírhatatlan viselkedése, és az önmagát elhagyó, részeges anyja látványa... Egy nap azonban belép az életébe Mark, akivel rövid időn belül viszonya lesz.
Ám az ígéretesen bontakozó kapcsolatukat folyamatosan mérgezi az állandó titkolózás. Audrey-t egyszerre emészti a múltbéli traumáinak terhe, és tölti el félelemmel a párja külön élete, és ködös üzleti ügye, amivel veszélybe sodorhatja magát. A lány boldogságának ígérete végül élete egyik legnehezebb próbatételévé válik, ami olyan döntések elé állítja őt, melyek hatásai messze túlmutatnak a szerelmük határain.

‘...bizonyos értelemben több boldog embert látsz távozni temetésről, mint esküvőről...’

SEBZETT ANGYAL